4 vejce
| 100 g cukru
| 1 vanilkový cukr
| 50 g hladké mouky
| 1 lžíce solamylu
| 200 ml kávy
| 40 ml rumu
| 4 žloutky
| 5 lžic cukru
| 100 g mascarpone
| 300 g meruněk
| kakao na posypání
Postup přípravy receptu Ovocné tiramisu:
Vejce s cukry vyšleháme dohusta vmícháme mouku a solamyl a těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem. Pečeme při 200°C cca 8-10 minut. Studenou kávu smícháme s rumem. Žloutky utřeme s cukrem a zašleháme mascarpone. Korpus rozpůlíme a pokropíme částí rumové kávy. Na plát rozetřeme polovinu žloutkové hmoty a poklademe půlkami meruněk. Přiklopíme druhou částí korpusu, pokropíme zbylou kávovou směsí a znovu potřeme žloutkovou hmotou. Po zatuhnutí tiramisu posypeme kakaem.