1 kostku masoxu
| dle chuti: ocet
| podle potřeby: olej a máslo
| 400 g vepřové panenky
| dle chuti: sůl
| 100 ml přírodního vína
| 500 g hřibů
| 125 ml smetany
Postup přípravy receptu Panenské hřiby:
Hřiby nakrájíme na kousky a opečeme je na másle. Přidáme nakrájenou cibuli, pár kapek octa, sůl a podusíme. Mezitím na oleji opečeme plátky masa, vyjmeme je z pánve a vložíme je do teplé trouby. Do šťávy vypečené z masa přilijeme bílé víno, smetanu a přidáme kostku masoxu. Chvíli povaříme, přidáme podušené houby a opečené maso. Vše necháme ve šťávě prohřát. Podáváme s vařenými těstovinami nebo s knedlíky.
Fotky receptu Panenské hřiby:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!