Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Panenské hřiby

fotka Panenské hřiby
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Panenské hřiby:

1 kostku masoxu  | dle chuti: ocet  | podle potřeby: olej a máslo  | 400 g vepřové panenky  | dle chuti: sůl  | 100 ml přírodního vína  | 500 g hřibů  | 125 ml smetany

Postup přípravy receptu Panenské hřiby:

Hřiby nakrájíme na kousky a opečeme je na másle. Přidáme nakrájenou cibuli, pár kapek octa, sůl a podusíme. Mezitím na oleji opečeme plátky masa, vyjmeme je z pánve a vložíme je do teplé trouby. Do šťávy vypečené z masa přilijeme bílé víno, smetanu a přidáme kostku masoxu. Chvíli povaříme, přidáme podušené houby a opečené maso. Vše necháme ve šťávě prohřát. Podáváme s vařenými těstovinami nebo s knedlíky.


Fotky receptu Panenské hřiby:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Panenské hřiby
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !