Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangasius na dijonské hořčici

fotka Pangasius na dijonské hořčici
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pangasius na dijonské hořčici:

800 g pangasia  | z 1 citr. šťáva  |  sůl a pepř  | 100 g másla  | 4 str. česneku  | 100 g cherry rajčat  | 1 lžíce dijónské hořčice  | 200 ml zelenin. vývaru  | 200 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Pangasius na dijonské hořčici:

Porce ryby osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi hodinu odpočinout.
Na rozpuštěném másle odleželou rybu ze všech stran opečeme, pak ji i s výpekem přendáme do pekáčku a při 180° C asi 10 minut dopékáme.
Oloupaný česnek nasekáme na tenké plátky, rajčátka rozkrojíme na čtvrtky.
Pekáček vyjmeme z trouby a porce ryby přendáme na chvíli na talíř. Do výpeku vložíme česnek, rajčátka a lžíci dijonské hořčice, podlijeme vývarem a vínem a zpět vložíme i rybu a krátce vše povaříme.


Fotky receptu Pangasius na dijonské hořčici:

Pangasius na dijonské hořčici
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Pangasius na dijonské hořčici
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky