Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius se žampionovou omáčkou

fotka Pangasius se žampionovou omáčkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pangasius se žampionovou omáčkou:

2 brambory  | 2 filé  | 1 lžíce citrónová šťáva  | podle chuti sůl a pepř  | 100 ml bílé víno  | 250 g žampiony  | 2 šalotka  | 1 stroužek česnek  | 20 g máslo  | 4 lžíce smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu Pangasius se žampionovou omáčkou:

Brambory vaříme ve slupce asi 20 min. (popř. oloupané). Filety omyjeme, osušíme a pokapeme citronem. Potom osolíme a opepříme, dáme do pánve a podlijeme vínem. Rybu na mírném ohni 15 min povaříme a jednou obrátíme. Houby nakrájíme na plátky. Šalotku a česnek najemno nasekáme a v horkém másle krátce podusíme. Přidáme žampiony a 10 min. ještě dusíme.
Přilijeme smetanu a necháme chvilku povařit.
Houby osolíme a opepříme.
Rybu servírujeme spolu s bramborami a houbovou omáčkou.


Fotky receptu Pangasius se žampionovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius se žampionovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !