Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s hroznovým vínem

fotka Pstruh s hroznovým vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Pstruh s hroznovým vínem:

4 pstruzi  | 0,4 l bílého vína  | 100 g zeleného hroznového vína  | kelímek smetany  | dle chuti citronová šťáva  | 1-2 cibule  | dle potřeby máslo  | dle potřeby světlá jíška  | dle chuti pažitka  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Pstruh s hroznovým vínem:

Hrozny spaříme a oloupeme. Nakrájenou cibulku necháme na másle zesklovatět. Pstruhy okořeníme, hřbetní kostru u hlavy a ocasu nařízneme. Upravené pstruhy vložíme na cibulku, zalijeme bílým vínem a 7-8 minut mírně dusíme. Ryby pak vyjmeme, stáhneme a uchováme v teple. Šťávu, v níž se ryby dusily, vaříme, zahustíme jíškou, přidáme smetanu a ještě chvílku povaříme. Ochutíme citronovou šťávou a kořením. Teplé pstruhy přelijeme omáčkou a ozdobíme nakrájenou pažitkou a teplými hrozny. Příloha-brambory.


Fotky receptu Pstruh s hroznovým vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh s hroznovým vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !