Pangasius filé rozkrojíme na poloviny a posypeme kořením na ryby. Papriky zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Rajčata nakrájíme na osminky, mrkev oškrábeme a nakrájíme na špalíčky. Citron řádně omyjeme a nakrájíme na kolečka, jarní cibulku nakrájíme také na kolečka.
Na jogurtovou omáčku dohladka smícháme jogurt, vejce, mléko a kečup.
Máslo nakrájíme na plátky a rozložíme na dno remosky. Posypeme mrkví, rajčaty a paprikou a poklademe plátky ryby. Posolíme, poklademe plátky citronu a posypeme jarní cibulkou. Pečeme doměkka. Před dopečením polijeme pangasiuse jogurtovou omáčkou a chvíli zapečeme.
Pangasiuse v jogurtové omáčce podáváme s hranolky, ale výborně chutná i s bramborovou kaší.
Vyzkoušejte další báječné recepty s pangasiem:
Pangasius se sýrem a žampiony
Pangasius s kari kořením
Pangasius s čočkou
Pangasius s rajčaty
Pangasius v bramboráku