Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pantoflíčky

fotka Pantoflíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pantoflíčky:

180 g hladká mouka  | 100 g Hera  | 50 g moučkový cukr  | 1 ks žloutek  | 1ks vanilkový cukr  | 100 g nastrouhaných ořechů  | 1 lž másla  | 1 lž kakaa  | 2 lž rumu  | 1 ks bílek  |  citr.šťáva  |  cukr dle potřeby

Postup přípravy receptu Pantoflíčky:

Z přísad vypracujeme těsto. Formičkou - oválek, pak vykrajujeme oválné spodní díly pantoflíčků. Pečeme jen krátce v předehřáté troubě a necháme vychladnout. Slepíme 2 kusy k sobě marmeládou.

Na nepečenou ořechovou hmotu smícháme strouhané ořechy, máslo, moučkový cukr a kakao (případně přidáme další máslo tak, aby se hmota dobře tvarovala).

Po kouskách ji přitlačujeme jako vršky pantoflíčků.

Nakonec ozdobíme bílkovou polevou a barevnými perličkami nebo barevným sypáním.


Fotky receptu Pantoflíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pantoflíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !