Postup přípravy receptu Pečené vdolečky:
V míse utřeme droždí s cukrem na kašičku, přidáme vanilkový cukr, oba druhy prosáté mouky, vejce, citronovou kůru, mléko a zaděláme vláčné těsto. Poprášíme hladkou moukou a necháme v teple pod čistou utěrkou kynout, dokud těsto nezdvojnásobí svůj objem. Formičky na mufiny vytřeme olejem a těsto rozdělíme rovnoměrně do připravených formiček, maximálně do tří čtvrtin. Povrch potřeme olejem a necháme kynout ještě asi půl hodiny. Pečeme v předehřáté troubě asi 10-15 minut. Vyklopíme mírně zchladlé vdolky z formiček a necháme úplně vychladnout. Tvaroh na krém vyšleháme se smetanou, podle chuti přidáme cukr a zašleháme špetku skořice a rum. Vdolky rozkrojíme, naplníme krémem a pocukrujeme.