Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plíčky z divočáka

fotka Plíčky z divočáka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Plíčky z divočáka:

vnitřnosti z divočáka  | 0,5 dl octa  | 2 cibule  | 30 g mouky  | 40 g másla  | 1 dl šlehačky nebo smetany  | podle chuti: nové koření, bobkový list, pepř, sůl

Postup přípravy receptu Plíčky z divočáka:

Plíce, srdce, slezinu, kousek jater i jazyk, uvaříme v osolené vodě, do které přidáme ocet, cibuli, bobkový list, nové koření a pepř. Uvařené maso vyjmeme, nakrájíme na proužky nebo menší kostičky. Připravíme světlou jíšku z mouky a másla a pomalu zaléváme vývarem. Rozšleháme metlou, povaříme a nakonec přidáme kyselou šlehačku nebo smetanu. Podle chuti dosolíme, vložíme rozkrájený drob.


Fotky receptu Plíčky z divočáka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plíčky z divočáka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !