Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Plíčky z divočáka:
vnitřnosti z divočáka
| 0,5 dl octa
| 2 cibule
| 30 g mouky
| 40 g másla
| 1 dl šlehačky nebo smetany
| podle chuti: nové koření, bobkový list, pepř, sůl
Postup přípravy receptu Plíčky z divočáka:
Plíce, srdce, slezinu, kousek jater i jazyk, uvaříme v osolené vodě, do které přidáme ocet, cibuli, bobkový list, nové koření a pepř. Uvařené maso vyjmeme, nakrájíme na proužky nebo menší kostičky. Připravíme světlou jíšku z mouky a másla a pomalu zaléváme vývarem. Rozšleháme metlou, povaříme a nakonec přidáme kyselou šlehačku nebo smetanu. Podle chuti dosolíme, vložíme rozkrájený drob.
Fotky receptu Plíčky z divočáka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!