Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podmáslový pohár

fotka Podmáslový pohár
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Podmáslový pohár:

5 plátků bílé želatiny  | 400 ml podmáslí  | 50 g pískového cukru  | 1 sáček vanilkového cukru  | 1 šťáva z citronu  | 250 g meruňkového kompotu  | 200 ml smetany ke šlehání  | 2 lžíce sekaných pistácií

Postup přípravy receptu Podmáslový pohár:

Želatinu namočíme a necháme nabobtnat. Podmáslí promícháme s pískovým i vanilkovým cukrem a citronovou šťávou. Želatinu vymačkáme a na mírném plameni rozpustíme ve 2 lžicích podmáslí, promícháme a uložíme asi na 30 minut do chladu. Meruňky nakrájíme na plátky. Část odložíme na zdobení a zbylými vyložíme 4 poháry. Ze 150 ml smetany uděláme šlehačku, kterou vmícháme do podmáslí. Krém rozdělíme na meruňky v pohárech a dáme do ledničky ztuhnout. Před podáváním vyšleháme zbylou smetanu. Poháry ozdobíme kopečkem šlehačky, zbylými meruňkami a pistáciemi.


Fotky receptu Podmáslový pohár:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podmáslový pohár
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !