Postup přípravy receptu Domácí hovězí polévka:
Do papíňáku dáme hovězí maso a 2 morkové kosti, přidáme celou cibuli i se šlupkou (ta udělá polévce krásnou barvičku), česnek a koření. Zalijeme vodou po maximum ( v hrnci tak 1,5 - 2 litry). Dáme el. sporák na č. 6 a když papíňák začne syčet, tak plotnu stáhneme na č. 3 a vaříme asi hodinku (v hrnci vaříme, dokud maso nezměkne). Když je maso měkké, tak do vývaru přisypeme polévkovou zeleninu. Když je zelenina měkká, tak do polévky hodíme zpět na kousky pokrájené hovězí masíčko a přidáme domácí nudle a nebo játrové knedlíčky. Hotovou polévku dochutíme polévkovým kořením (maggi) a solí. Kdo má rád, tak i pepřem. Nakonec do polévky pokrájíme čerstvé bylinky - my nejradši libeček, ale můžete i petrželku, pažitku...
Fotky receptu Domácí hovězí polévka:
Fotky vložil: martikam,Natural,BADAČA,kacice,cudovluc