Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Jednoduchá rybí polévka:
hlava a odřezky z kapra
| 200 g rybích vnitřností
| 1 mrkev
| 1 celer
| 1 petržel
| 1 cibule
| podle chuti: celý pepř, nové koření, bobkový list, zázvor, muškátový květ, sůl
| 40 g másla
| 40 g hladké mouky
Postup přípravy receptu Jednoduchá rybí polévka:
Rybí hlavy a odřezky vaříme se zeleninou a kořením. Vývar procedíme, zaprášíme světlou jíškou, přidáme obrané maso a krátce povařené vnitřnosti, vše nakrájené na malé kousky. Povaříme, osolíme, okořeníme květem a zázvorem a podáváme s osmaženou houskou.
Fotky receptu Jednoduchá rybí polévka:
Fotky vložil: ,sylver,zanedz