Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Milánská dršťková polévka:
400 g vařených drštěk
| 2 cibule
| 40 g slaniny
| 50 g šunky
| dle chuti: masový vývar
| 50 g strouhaného sýra
| dle chuti: rajský protlak
| dle chuti: česnek
| dle chuti: petržel, šalvěj, hřebíček,sůl, pepř, olej
Postup přípravy receptu Milánská dršťková polévka:
Dršťky uvaříme a nakrájíme na nudličky, zalijeme horkou vodou a přidáme cibuli se zapíchnutým hřebíčkem a vaříme asi 20 min.
Slaninu nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji a přidáme nakrájenou šunku, druhou cibuli a jeden stroužek česneku, bylinky a vše mírně osmažíme. Z drštěk odstraníme cibuli s hřebíčkem, přidáme ke vzniklé zeleninové směsy a mírně podlijeme masovým vývarem, vmícháme rajský protlak, a vše vaříme cca 10 minut, podle potřeby podléváme vodou, dochucuje solí a pepřem podle libosti.
Před podáváním vmícháme nastrouhaný sýr.
Fotky receptu Milánská dršťková polévka:
Fotky vložil: Natural,MichelePrg,daramacho,Nandiči