Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Syrakuská rybí polévka

fotka Syrakuská rybí polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Syrakuská rybí polévka:

1 kg ryb  | 1 bobkový list  | 6 zrnek pepře  | 3 lžíce oleje  | 40 g cibule  | 1 lžíce sekané petrželové nati  | 300 g rajčat  | 1 stroužek česneku  | 1 stonek celerové natě  | 0,2 l bílého vína  |  sůl  |  mletý pepř  | 12 plátků osmažené bílé veky

Postup přípravy receptu Syrakuská rybí polévka:

Ryby očistíme a nakrájíme na malé kousky. Hlavy s kůžemi uvaříme spolu s bobkovým listem a celým pepřem. V hrnci zpěníme na rozehřátém oleji nakrájenou cibuli, přidáme rajčata, utřený česnek, nakrájenou celerovou nať, zalijeme vínem a dobře promícháme. Po chvilce zalijeme přecezeným vývarem z hlav tak, aby suroviny byly ponořeny, vše osolíme, opepříme, přiklopíme těsně přiléhající poklicí, dáme do horké trouby a vaříme 40 minut. Podáváme s osmaženými plátky bílé veky.


Fotky receptu Syrakuská rybí polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Syrakuská rybí polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !