Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polopárkový guláš

fotka Polopárkový guláš
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Polopárkový guláš:

500 g polopárku  | 500 g mrkve  | 500 g brambor  | 1 l vody  | 2 pol lžíce rajského protlaku  | 3 středně velké cibule  |  sůl  |  pepř  |  tvrdý nastrouhaný sýr

Postup přípravy receptu Polopárkový guláš:

Mrkev a brambory si oloupeme a na malé kousky nakrájíme. Necháme kvasit v osolené vodě, na malé kousky si nakrájíme připravené polopárky, cibuli nakrájíme na kostičky, do hrnce nalijeme olej a přidáme polopárky, které mírně opražíme, k tomu přidáme cibuli a podusíme, 2-3 polévkové lžíce rajského protlaku smícháme s moukou s vývarem, zalijeme polopárky (musí být dobře přikryté) krátce povaříme a přilijeme smetanu, přidáme smetanu, brambory a mrkev a přivedeme k varu, ochutíme pepřem a solí a ozdobíme čerstvou petrželkou a posypeme nastrouhaným sýrem.


Fotky receptu Polopárkový guláš:

Polopárkový guláš
Polopárkový guláš
Polopárkový guláš
Polopárkový guláš
Polopárkový guláš
Fotky vložil: Natural,kozaroza 
Hodnocení receptu Polopárkový guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !