Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Povidloňky

fotka Povidloňky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Povidloňky:

500 ml vody  | špetka soli  | 100 g 100% tuku  | 280 g hrubé mouky  | 6 vajec  | 1 lžička prdopeč  | 3 tvarohy  |  povidla  | 1 smetana ke šlehání  | 1 vanilka  | dle chuti cukr  | 2 lžíce másla  | 1 lžíce tuku  |  čokoládová poleva  |  rum nebo teplá voda

Postup přípravy receptu Povidloňky:

Vodu se solí a tukem přivedeme k varu, vsypeme mouku a uděláme kaši. Po vychladnutí zašleháme vejce a prdopeč. Potřeme tence 2 plechy a pečeme. Utřeme tvarohy s vanilkou, osladíme dle chuti, přilijeme šlehačku, máslo, tuk. Placku potřeme silně povidly zředěnými teplou vodou nebo rumem, krémem a druhou plackou. Přimáčkneme a pocákáme čokoládovou polevou. Odležíme v chladu do druhého dne.


Fotky receptu Povidloňky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Povidloňky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !