Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Preclíky k pivu

fotka Preclíky k pivu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Preclíky k pivu:

50 dkg polohrubé mouky  | 3 dkg droždí  | 12,5 dkg ztuženého tuku  | 2 žloutky  | 2 dkg cukru  | 2 dkg soli  | dle chuti: pepř a kmín  | 3 dl světlého piva  | dle chuti: hrubá sůl

Postup přípravy receptu Preclíky k pivu:

Z droždí, cukru, 5 lžic vlažného piva a lžíce mouky připravíme kvásek a necháme vzejít. Z mouky, vykynutého droždí, rozpuštěného tuku, soli, pepře, žloutků a části piva vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Z těsta děláme preclíky, dáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme pivem a posypeme kmínem a hrubou solí. Zapečeme ve vyhřáté troubě 10 minut, pak snížíme teplotu a dopečeme.


Fotky receptu Preclíky k pivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Preclíky k pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !