Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.09. 2024
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nastavovaná kaše s cibulí

Nastavovaná kaše s cibulí
31. 05. 2008 Přílohy ++++++-___
Příprava receptu Nastavovaná kaše s cibulí: Přebrané krupky propláchněte studenou vodou, vsypte do vařící osolené vody, zamíchejte a uvařte doměkka. Při vaření je občas promíchejte, aby se nepřipálily, měkké oceďte a nechejte okapat. Oloupané b ... …více»

Brynzové knedlíky s uzeným masem

Brynzové knedlíky s uzeným masem
30. 05. 2008 Přílohy ++++-_____
Příprava receptu Brynzové knedlíky s uzeným masem: Ovčí brynzu utřeme s vejci a rohlíky namočenými v mléce. Na malé části slaniny osmažíme strouhanku a vmícháme ji k brynzové směsi spolu s umletým vařeným uzeným masem. Česnek oloupeme, prolisu ... …více»

Knedlík ze strouhanky

Knedlík ze strouhanky
29. 05. 2008 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Knedlík ze strouhanky: V mléce rozkvedláme žloutky, sůl, přidáme tekuté máslo, květ a petrželku. Polijeme tím strouhanku a necháme čtvrt hodiny stát. Do nabobtnalé směsi vmícháme tuhý sníh z bílků. Vložíme do namočeného ... …více»

Salcburské noky

Salcburské noky
29. 05. 2008 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Salcburské noky : Máslo utřeme v misce do pěny, přimícháme cukr, žloutky, ušlehaný sníh z bílků a nakonec vmícháme mouku. Na pánvi přivedeme k varu mléko, pak do něj vmícháme směs a upečeme v troubě asi 10 minut. Ze sm ... …více»

Kimčchi

Kimčchi
28. 05. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Kimčchi: Zelí rozeberte na jednotlivé listy a dobře opláchněte. Pak je nakrájejte na 5 centimetrů široké proužky. Z deseti šálků studené vody a jednoho šálku soli připravte solný nálev a zelí do něj na 2 - 3 h ... …více»
 

Smažené knedlíky

Smažené knedlíky
28. 05. 2008 Přílohy +_________
Příprava receptu Smažené knedlíky: Houskový knedlík nakrájíme na 16 plátků. Sýr nastrouháme a smícháme s kečupem. Připravíme si trojobal. Natřeme vždy jeden plátek knedlíku směsí a položíme plátek salámu. Přiklopíme druhým plátkem ... …více»

Červené zelí s jablky a švestkami

Červené zelí s jablky a švestkami
27. 05. 2008 Přílohy ++++++____
Příprava receptu Červené zelí s jablky a švestkami: Cibulku zesklovatíme na sádle, přidáme pokrájené zelí, přisypeme cukr a necháme zkaramelizovat. Pak přídáme pokrájené švestky, podlijeme vodou a octem a 20 minut dusíme. Ke konci přidáme nastrou ... …více»

Řecké pečené brambory

Řecké pečené brambory
27. 05. 2008 Přílohy +++-______
Příprava receptu Řecké pečené brambory: Předehřát troubu na 245°C. Poskládat brambory v jedné vrstvě do pekáče a přidat 1 hrnek vody, olej, dobromysl, šťávu, sůl a pepř. Pořádně promíchat. Péct nepřikryté, až je jednoduché zapíchnout do ... …více»

Karamelizované bylinkové brambory

Karamelizované bylinkové brambory
27. 05. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Karamelizované bylinkové brambory: Neoloupané brambory uvaříme téměř doměkka, scedíme a necháme zcela vystydnout (můžeme je uvařit den předem). Studené brambory nakrájíme podélně na poloviny nebo čtvrtky (podle jejich původní velikos ... …více»

Hvězdy ze sladkých karamelizovaných brambor

Hvězdy ze sladkých karamelizovaných brambor
27. 05. 2008 Bramborová jídla ++++-_____
Příprava receptu Hvězdy ze sladkých karamelizovaných brambor: Předehřát troubu na 200°C. Nakrájet každou bramboru na 13-15 mm plátky. Pomocí hvězdičkové formičky vykrájet z plátků hvězdy (nebo jiné, ne moc komplikované tvary, nebo jenom kolečka) a uschovat zb ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !