500 g krůtích prsou
| 200 g žampiónů
| 200 g nivy
| 80 g nastrouhaného sýra
| 50 ml bílého vína
| 200 ml smetany
| 1 lžička provensálského koření
| sůl
| olej
Postup přípravy receptu Provensálská krůtí prsa:
Maso nakrájíme na malé nudličky, žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme olej a maso s houbami na něm orestujeme. Přidáme koření a dusíme asi 20 minut. Potom přidáme strouhanou nivu, víno, podusíme a zahustíme strouhaným sýrem a smetanou. Mícháme, dokud se sýr nerozpustí. Poté můžeme podávat s bramborami, rýží nebo těstovinami.
Fotky receptu Provensálská krůtí prsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!