Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh na bílém víně

fotka Pstruh na bílém víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pstruh na bílém víně:

4 ks pstruh  | 20 g sůl  | 120 g mrkev  | 120 g petržel  | 120 g houby  | 120 g pórek  | 2 g pepř celý  | 2 ks bobkový list  | 50 g citron  | 1 svazek petrželka  | 2 dl bílé víno  | 80 g máslo  | 2 dl smetana

Postup přípravy receptu Pstruh na bílém víně:

Rozříznout po délce pstruha a odstranit vnitřnosti. Řádně rybu omýt a zvenku i zevnitř nasolit. Mrkev, petržel, houby a pórek nakrájet na tenká kolečka. Připravené ryby položit do přiměřeného pekáčku. Zasypat nakrájenou zeleninou, ochutit pepřem, bobkovým listem, plátky citronu a petrželkou. Zalít suchým bílým vínem a takovým množstvím vody, aby byla ryba z poloviny zakrytá. Přidat máslo a dusit při mírné teplotě, ryby obracet. Asi po 10 minutách dušení přilít smetanu, přivést k varu a ihned servírovat.


Fotky receptu Pstruh na bílém víně:

Pstruh na bílém víně
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Pstruh na bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !