Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Pstruh na másle s bramborami:
4 pstruzi
| dle chuti: citrónová šťáva
| dle chuti: petrželová nať, kmín mletý i vcelku, pepř a sůl
| dle potřeby: máslo
| 4 porce brambor
Postup přípravy receptu Pstruh na másle s bramborami:
Omyté, osušené a vykuchané pstruhy důkladně prosolíme, opepříme, posypeme mletým kmínem a pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř každého pstruha dáme tenký plátek másla a snítku petrželky. Zlehka opečeme na másle. Podáváme vcelku ozdobené čerstvou petrželkou a plátkem citrónu. Při opékání dávejte pozor, aby se ryba nerozpadla. Proto ji obracejte velmi opatrně. Doporučujeme po dokončení pstruhy posypat směsí koření na ryby.
Fotky receptu Pstruh na másle s bramborami:
Fotky vložil: sylver,Marci7,evabel,vilka,Nandiči