Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh pečený po šumavsku

fotka Pstruh pečený po šumavsku
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pstruh pečený po šumavsku:

1 pstruh  |  bílý pepř  |  drcený kmín  | 1 kysaná smetana  |  mléko  |  olej  | 100 g másla  | 300 g hub  | 2 vejce  |  citrón  |  vývar

Postup přípravy receptu Pstruh pečený po šumavsku:

Očištěného pstruha lehce osolíme, opepříme a naložíme do kyselé smetany, kterou jsme si trochu rozředili mlékem. Necháme ho marinovat alespoň 24 hod.
Před přípravou pstruha vyjmeme, necháme okapat, dáme na pánvičku vymazanou máslem, podlijeme vývarem a dáme péci do trouby.
Když je pstruh skoro upečený, orestujeme si na másle houby, lehce je osolíme a okmínujeme. Šťávu ze pstruha slijeme, přidáme orestované houby a zalijeme rozšlehanými a osolenými vejci. Necháme srazit na omeletu, při podávání pstruha touto omeletou překrýváme. Zdobíme citrónem.


Fotky receptu Pstruh pečený po šumavsku:

Pstruh pečený po šumavsku
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Pstruh pečený po šumavsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles