Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh po pekařsku

fotka Pstruh po pekařsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh po pekařsku:

60 dkg pstruha  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce másla  | 60 dkg brambor  | 10 dkg žampiónů  | 1,5 dl vývaru z kostí  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Pstruh po pekařsku:

Nejdříve si uvaříme brambory, které po zchladnutí nakrájíme na plátky. Pstruha naporcujeme, osolíme a opepříme. Vezmeme si zapékací misku, kterou vymastíme máslem a naskládáme do ní pstruha, kterého obložíme bramborami a žampióny. Pstruha osolíme, opepříme, pokapeme máslem a dáme péct do trouby. Během pečení poléváme výpekem nebo můžeme přidat vývar.
Při podávání ozdobíme pstruhy petrželovou natí.




Fotky receptu Pstruh po pekařsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh po pekařsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles