Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Punčová roláda

fotka Punčová roláda
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Punčová roláda:

4 vejce  | 70 g cukru krupice  | 50 g polohrubé mouky  | Náplň:  | 150 g mletých piškotů  | 1 dcl rumu  | 30 g rozinek  | 30 g mletých ořechů  | 50 g moučkového cukru  | 40 g kandovaného ovoce  | 1 dcl ovocné šťávy ( z kompotu, nejlépe višňový, třešňový nebo jahodový)  | Poleva:  | 160 g moučkového cukru  | 1 lžíce vařící vody  | 3 lžíce rumu

Postup přípravy receptu Punčová roláda:

Ze všeho nejdřív uděláme náplň. Rozinky a kandované ovoce pokrájíme nadrobno a všechno smícháme. Na plech dáme papír na pečení, pomastíme ho a vysypeme hrubou moukou. Celá vejce s cukrem ušleháme do husté pěny, přimícháme zlehka mouku, rozetřeme na plech a rychle upečeme (na 210°C asi 6 - 7 minut). Upečenou roládu ještě na plechu potřeme náplní a hned srolujeme. Vychladlou potřeme polevou, kterou připravíme důkladným promíchámím přesátého cukru s vařící vodou a rumem. Kdo chce, může ji obarvit narůžovo potravinářskou barvou.


Fotky receptu Punčová roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Punčová roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !