Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.10. 2025
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rančerské fazole

fotka Rančerské fazole
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rančerské fazole:

300g bílých fazolí  | 150g klobásy  | 1/2 ks bujonové kostky  | 1 lžíce oleje  | 1 ks cibule  | 2 ks stroužky česneku  | 1lžíce hladké mouky  |  sůl,pepř,  |  podle chuti ocet a kečup

Postup přípravy receptu Rančerské fazole:

Propláchnuté a předem namočené fazole zalijeme vodou tak, aby byly potopené. Přidáme bujónovou kostku a fazole uvaříme do měkka. Scedíme a vývar odložíme stranou. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek, zasypeme moukou a osmahneme. Cibulovou jíšku zalijeme 100ml vývaru z fazolí a uvedeme do varu. Vmícháme uvařené fazole, na kostičky nakrájenou klobásu a provaříme. Ochutíme solí, pepřem a okyselíme. Porce přelijeme kečupem a podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.


Fotky receptu Rančerské fazole:

Rančerské fazole
Rančerské fazole
Rančerské fazole
Rančerské fazole
Rančerské fazole
Fotky vložil: martikam,filipi 
Hodnocení receptu Rančerské fazole
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !