Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řezy Figaro

fotka Řezy Figaro
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Řezy Figaro:

540 g polohrubé mouky  | 440 g másla  | 4 žloutky  | 6 lžic vody  | 1 a půl lžice rumu  | 2 vanilkové cukry  | 1 prášek do pečiva  | 4-6 nastrouhaných jablek  | 120 g nasekaných ořechů  | sníh z 6 bílku  | 2 lžice kakaa  | 1 čokoláda na vařeni  | 200 g moučkový cukr

Postup přípravy receptu Řezy Figaro:

Mouku prosejeme s práškem do pečiva, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto. Rozdělíme na polovinu, jeden díl přeneseme na vymazaný, vysypaný plech. Potřeme náplní z jablek a ořechů. Vymícháme do pěny 4 žloutky, 200 g moučkového cukru, 2 lžíce kakaa, 1 vanilkový cukr. Přidáme 4-6 nastrouhaných jablek, 120 g nasekaných ořechů a vmícháme sníh ze 6 bílků. Zakryjeme druhým plátem těsta a upečeme. Vychladlý moučník polijeme čokoládovou polevou.


Fotky receptu Řezy Figaro:

Řezy Figaro
Fotky vložil: Vlamape 
Hodnocení receptu Řezy Figaro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !