Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Římské maso pod sýrem

fotka Římské maso pod sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 49

Použité suroviny receptu Římské maso pod sýrem:

4 plátky vepřové kotlety  | 3 cibule  | 1 lžíce oleje  | 2 lžíce mleté sladké papriky  | 150 ml vývaru  | 300 g strouhaného eidamu  | 1 malý bílý jogurt  |  sůl

Postup přípravy receptu Římské maso pod sýrem:

Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a na pánvi na rozpáleném oleji orestujeme dorůžova. Kotlety omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme je a obalíme v mleté paprice. Do zapékací misky přendáme orestovanou cibuli, na ni naskládáme připravené kotlety, podlijeme vývarem a vložíme do trouby vyhřáté na 190 °C. Pečeme asi 40 minut. Nastrouhaný sýr promícháme s jogurtem, směsí rovnoměrně pokryjeme maso a pečeme dál asi 20 minut.

Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Římské maso pod sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Římské maso pod sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles