Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rožmberský zapečený kapr

fotka Rožmberský zapečený kapr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rožmberský zapečený kapr:

4 porce kapra (po 120-150 g)  | špetka soli  | na obalení hladká mouka  | 1/2 lžičky sladké mleté papriky  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | na vymazání máslo  | 4 plátky šunky (po 15-20 g)  | 40-50 g tvrdého sýra  | 4 vejce  | trochu petrželky  | 2 lžíce smetany

Postup přípravy receptu Rožmberský zapečený kapr:

Porce kapra (nejlépe bez kůže a kostí) osolíme, zlehka obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a zvolna opečeme na směsi oleje a másla. Opečené porce vložíme do zapékací mísy vymazané máslem a každou přikryjeme plátkem šunky, na který dáme čtvrtinu nastrouhaného sýra smíchaného s rozšlehanými vejci, nadrobno nakrájenou petrželkou a smetanou. Pokud je směs příliš řídká, přidáme trochu nastrouhaného sýra. Porce kapra zapečeme v předehřáté troubě nebo pod grilem dozlatova.


Fotky receptu Rožmberský zapečený kapr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rožmberský zapečený kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !