Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ruská ucha

fotka Ruská ucha
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Ruská ucha:

3 kg drobných ryb více druhů (karas, plotice, okoun, ježdík, ouklej, apod.), případně kousků větších ryb  | 1,5 kg oloupaných drobných brambor  | 1 větší cibule  | 5 dkg másla  |  celý pepř  |  bobkový list  | 1 mrkev  | 1 petržel  | 1 malý celer

Postup přípravy receptu Ruská ucha:

Ryby zbavíme šupin, vykucháme, a dobře promyjeme. Zalijeme 0,5 l studené vody, přidáme ryby a táhneme pod bodem varu asi 10-15 minut. Bujón přecedíme, vložíme celé brambory, cibuli a zeleninu nakrájenou na kostky, kousky vykostěného rybího masa, a vaříme 25-30 minut. Přitom odstraňujeme tvořící se pěnu. Přibližně 10-15 minut před koncem varu přidáme pepř, bobkový list a osolíme. Po ukončení varu přidáme do polévky máslo.


Fotky receptu Ruská ucha:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ruská ucha
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !