Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![8.43/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.43/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.43/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.43/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.43/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.43/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.43/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.43/10, hlasovalo 7 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.43/10, hlasovalo 7 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 7 |
|
|
Použité suroviny receptu Ruská ucha:
3 kg drobných ryb více druhů (karas, plotice, okoun, ježdík, ouklej, apod.), případně kousků větších ryb
| 1,5 kg oloupaných drobných brambor
| 1 větší cibule
| 5 dkg másla
| celý pepř
| bobkový list
| 1 mrkev
| 1 petržel
| 1 malý celer
Postup přípravy receptu Ruská ucha:
Ryby zbavíme šupin, vykucháme, a dobře promyjeme. Zalijeme 0,5 l studené vody, přidáme ryby a táhneme pod bodem varu asi 10-15 minut. Bujón přecedíme, vložíme celé brambory, cibuli a zeleninu nakrájenou na kostky, kousky vykostěného rybího masa, a vaříme 25-30 minut. Přitom odstraňujeme tvořící se pěnu. Přibližně 10-15 minut před koncem varu přidáme pepř, bobkový list a osolíme. Po ukončení varu přidáme do polévky máslo.
Fotky receptu Ruská ucha:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!