Použité suroviny receptu Ruské skopové s fazolemi:
500 g masa z kýty
| 1 ks větší cibule
| 2 lžíce kečupu
| olej
| 250 g fazolí z konzervy
| 5 stroužků česneku
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Ruské skopové s fazolemi:
Maso vykostíme, osolíme, svineme a zprudka opečeme na oleji. Dáme péct do trouby. Zatím si připravíme omáčku: na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kečup, po pár minutách přidáme trochu šťávy z pečeně. Do omáčky vložíme fazole, přidáme prolisovaný česnek a pepř a ještě chvíli dusíme. Na talíře dáváme fazolovou omáčku, na ni porce masa a vše zalijeme šťávou z pečeně. Tradiční ruskou přílohou je tmavý chléb.
Fotky receptu Ruské skopové s fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!