Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ruský nákyp

fotka Ruský nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ruský nákyp :

1/2 kg mletého (hovězí + vepřové)  | 2 větší cibule  | 1 sklenice kečupu (menší)  |  sůl  |  pepř  |  vejce  |  mléko  |  hranolky

Postup přípravy receptu Ruský nákyp :

Na teflonové pánvi orestujeme cibulku, přidáme mleté maso, olej nedávát, protože mleté je dosti tučné a pustí, osolíme, opepříme a dusíme (trochu podlít vodou, aby nebylo malo trupelnaté) doba dušení asi 20 min.
Pak necháme vysmahnout, dle potřeby můžeme přebytečný olej slít. Přidáme malou lahev kečupu.
V troubě bez oleje uděláme hranolky. Do zapékací misky (opět bez oleje) dáme hranolky, na hranolky navrstvíme masovou směs, zalijeme vejcem s mlékem a dáme zapéct.


Fotky receptu Ruský nákyp :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ruský nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice