Vložil: | krajka11 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 66 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filety se zeleninou a olivami:
4 ks rybí filety
| 20 ks černých oliv
| 2 lžičky kaparů
| 1 ks malou feferonku
| 6 ks jarních cibulek
| 4 ks velká rajčata
| 2 ks stroužky česneku
| 1 ks svazek bazalky
| 6 lžic olivového oleje, sůl, pepř, tymián
Postup přípravy receptu Rybí filety se zeleninou a olivami:
Troubu předehřejeme na 200°C. Olivy bez pecek nakrájíme na kousky, feferonku zbavíme semínek a nasekáme najemno. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibulku nakrájíme najemno a česnek jen rozpůlíme. Bazalku natrháme na drobné kousky. Rybí filety lehce osolíme a opepříme. Vložíme do pekáče s poklicí. Na každý filet dáme snítku tymiánu, olivy, kapary, cibulku a feferonku. Po stranách obložíme česnekem. Celé posypeme bazalkou a poklademe plátky rajčat. Zakapeme olejem, ještě jednou osolíme a opepříme a posypeme zbytkem bazalky. Přikryjeme a pečeme cca 30 minut. Poté odstraníme česnek a podáváme.
Fotky receptu Rybí filety se zeleninou a olivami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!