Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí karbanátky s libečkem:
750 g rybího filé
| 1 tvrdá žemle
| 2 cibule
| 1 lžíce másla
| 1 vejce
| sůl, pepř, mletý zázvor, libeček
| strouhanka
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Rybí karbanátky s libečkem:
Žemli nakrájíme na kousky a pokapeme mlékem. Libeček omyjeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na másle, přidáme nasekaný libeček. Necháme vychladnout. Rybí filé opláchneme, osušíme a umeleme spolu s navhlčenou žemlí. Přidáme vejce, osolíme, opepříme a přidáme ještě cibuli s libečkem. Hmotu dobře promícháme a mokrýma rukama z ní tvoříme karbanátky. Každý karbanátek lehce obalíme ve strouhance a opečeme z obou stran dozlatova na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Rybí karbanátky s libečkem:
Fotky vložil: Marci7,Mangovka,Bezinka