Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.03. 2025
Dnes má svátek Miroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybízové košíčky

fotka Rybízové košíčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rybízové košíčky:

1 a 2/3 šálku hladké mouky  | 2 lžičky prášku do pečiva  | 1/2 lžičky sody bikarbony  | 1 vejce  | 1/2 šálku krystalového cukru  | 1 vanilkový cukr  | 125 ml mléka  | 6 lžic oleje  | 2/3 šálku čerstvého rybízu  | 1/2 šálku nasekaných ořechů

Postup přípravy receptu Rybízové košíčky:

Kuličky rybízu obereme ze střapců, propláchneme a necháme uschnout. Pak k nim přidáme vanilkový cukr, polovinu mléka, provaříme a necháme vychladnout. Potom přidáme zbylé mléko, olej, vejce, cukr a důkladně promícháme. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a sodou bikarbonou a opět promícháme.

Do vymazaných a hladkou moukou vysypaných formiček na košíčky (ideální je plech s formičkami) dáme do dvou třetin těsto, posypeme ho nasekanými ořechy a upečeme. Necháme lehce vychladnout, vyjmeme z formiček a vychladlé košíčky pocukrujeme.


Fotky receptu Rybízové košíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybízové košíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !