Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
12. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh po námořnicku: Očištěné pstruhy potřeme směsí z lisované nebo strouhané cibule, soli a papriky. Prudce opečeme po obou stranách na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Přilijeme víno a dusíme doměkka ... …více»
|
12. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené filé se žampióny: Rybí filé nakrájíme na plátky 1 cm silné, pokapeme citronovou šťávou a posolíme. Společně s krájenými žampióny udusíme doměkka. Do zapékací misky vytřené olejem dáme plátky vařených brambor. Osolíme a ... …více»
|
12. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr s křenovým přelivem : Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a pokropíme olejem. Dáme do folie alobalu potřené olejem a pevně uzavřeme. Pečeme v rozehřáté troubě na roštu nebo na plechu asi 15 až 18 minut. Na talí ... …více»
|
12. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé Římská půlnoc: Rybí filé nakrájíme na kostky. Osolíme a obalíme v hladké mouce. Opékáme společně s krájenou cibulí, česnekem a půlenými rajčaty na malém množství rozehřátého oleje na teflonové pánvi. Opečené filé po ... …více»
|
12. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Kořeněné rybí filé: Filé pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet.
Mezitím si připravíme z hořčice, oleje, dobromysli, jemně nakrájené kapie, petrželky a soli směs.
Filé rozložíme do tukem vymazané mísy, potřeme sm ... …více»
|
12. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Citronový losos: Lososa na straně bez kůže osolíme a potřeme směsí čerstvě umletého pepře, pár lístků rozmarýnu, pár snítek petrželky, pár snítek tymiánu - vše jemně usekané nebo utřené v hmoždíři, plus šťávy z jednoh ... …více»
|
11. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny se slávkami : Slávky vydrhneme kartáčem pod tekoucí vodou. S těmi, které jsou otevřené, klepneme. Zavřou-li se ponecháme je, jinak je vyhodíme. Je dobré, jak jednotlivé skořápky bereme do ruky při mytí, zkusíme poh ... …více»
|
11. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Penne mare e monti: Česnek nasekaný nadrobno lehce osmahneme na oleji, přidáme pokrájené houby, osolíme opepříme a dusíme skoro doměkka. Potom přidáme rajský protlak, ale ne moc, zelenou nasekanou petrželku. Když je to s ... …více»
|
11. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh nadívaný česnekem: Pstruhy očistíme, omyjeme, nasolíme a zakapeme čerstvě vymačkanou citronovou šťávou.
Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Petrželku opláchneme, jemně nasekáme a přidáme k prolisovanému česneku. ... …více»
|
11. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Candát na lasturkách zapékaný se sýrem : Rybu zbavíme kostí, rozkrájíme na malé kousky, osolíme a opečeme na zpěněné cibuli s petrželkou. Zakapeme citronovou šťávou, nepatrně podlijeme a dusíme asi 10 minut. Měkkou rybu rozdělíme na 4 porce ... …více»
|