Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s kaviárem: Lososa nakrájíme na malé kousky a cibuli nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme kousky lososa, cibuli a kaviár, vše dobře orestujeme. Přidáme smetanu ke šlehání, ochutíme solí, pepřem a kořením ... …více»
|
11. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí file v marinádě: Rybí filé opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji a necháme okapat. Marinádu připravíme z 1/2 litru vody, do kterého nalijeme ocet, přidáme koření, vaříme na mírném ohni 30 minut a necháme vychla ... …více»
|
10. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tresčí filé ve smetanové omáčce: Talíř a mísu na omáčku dáme nahřát do trouby. Na teflonové pánvi rozehřejeme 20 g másla a osmahneme na něm dozlatova filé z obou stran. V malé nádobě zahřejeme smetanu (nebo Lučinu) a přidáme do ní vš ... …více»
|
10. 05. 2008 Těstovinová jídla
Příprava receptu Tagliatelle s tygřími krevetami a chřestem: Příprava:
Tagliatelle uvaříme al dente. Chřest očistíme, nakrájíme na menší špalíčky, orestujeme
na másle a smícháme s uvařenými těstovinami. Do základní holandské omáčky vmícháme lístky očištěné a ... …více»
|
10. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Plněný pstruh v alobalu: Omytého a vykuchaného pstruha plníme najemno nakrájenou slaninou a na kolečka pokrájenou cibulí, osolíme a okmínujeme. Alobal pomažeme máslem, na něj položíme pstruha pokrytého na plátky nakrájeným va ... …více»
|
10. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé po římsku: Nejdříve si připravíme zeleninu - mrkev, celer a cibuli. Očistíme ji a nakrájíme na nudličky nebo drobné kostičky. Porce rybího filé po obou stranách osolíme - sůl rozetřeme rovnoměrně prsty po celém ... …více»
|
10. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska s bylinkovou krustou: V pánvi necháme na oleji zesklovatět nakrájenou cibuli a usekaný česnek. Přidáme nakrájenou papriku, nastrouhanou kůru z půlky omyté limetky a opékáme, dokud paprika nezvláční. Vmícháme usekané bylink ... …více»
|
10. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius s bylinkovou krustou: V pánvi necháme na oleji zesklovatět nakrájenou cibuli a usekaný česnek. Přidáme nakrájenou papriku, nastrouhanou kůru z půlky omyté limetky a opékáme, dokud paprika nezvláční. Vmícháme usekané bylink ... …více»
|
10. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečená ryba se sýrem a zeleninou: Rybu upečeme nebo uvaříme, kapku osolíme. Brambory také uvaříme.
Rajčata nakrájíme na slabé plátky, papriky na jemné proužky a rybu rozdrobíme.
Vychladlé brambory nakrájíme na plátky.
Oba sýry nast ... …více»
|
10. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Uzená treska s pažitkovou omáčkou: Pro přípravu omáčky dáme do kastrůlku šalotku, víno a 5 lžic vinného octa. Vaříme 5 - 10 minut, dokud se tekutina téměř nevyvaří. Omáčku přecedíme, odstraníme šalotku a zbylou směs vrátíme zpět do kas ... …více»
|