Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Marinované makrely: Ze sojové omáčky, rýžového vína a zázvorové šťávy vytvoříme marinádu, ve které necháme makrelu asi 15 - 20 minut. Poté ji obalíme v mouce. V troubě předehřáté na 230 stupňů Celsia ji na namazaném plec ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososový steak s krevetí omáčkou: Lososa osolte, okořeňte vegetou a česnekovou marinádou. Obalte v mouce a opečte po obou stranách v rozehřátém másle. Pak vyjměte a do pánvičky vložte krevety a prohřejte. Mouku rozmíchejte v mléce a v ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososový nákyp se špenátem a chřestem: Špenát blanšírujeme asi 1 minutu a pak rychle schladíme. Chřest oloupeme a asi 6 minut vaříme v osolené vodě. Podlouhlou zapékací formu vymažeme máslem a vyložím špenátovými listy. Rybu překrojíme na ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososové taštičky: Těsto vyválíme a nakrájíme na obdelníky o stranách asi 6 x 12 cm. Na jednu polovinu obdelníku klademe kousky nakrájeného lososa, lžíci sýru a trochu pepře. Okraje těsta navlhčíme studenou vodou a pevn ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos zapečený s brokolicí: Nejdříve si předehřejeme troubu na 180 °C. Těstoviny uvaříme. Filé z lososa opláchneme a usušíme, pokapeme citrónovou šťávou. Okořeníme solí a pepřem a nakrájíme na kousky. Na teflonové pánvi rozpustí ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos se smetanovou omáčkou na víně: Lososa osmažíme s rozmarýnem a česnekem na oleji dozlatova. Přelijeme bílým vínem, podlijeme vývarem, ochutíme citrónovou šťávou a podusíme doměkka. Lososa vyjmeme. Výpek zahustíme smetanou, přidáme s ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s těstovinami: Lososa necháme rozmrazit a nakrájíme na kousky (asi 2 x 2 cm). Osolíme, zalijeme citrónovou šťávou a necháme chvíli marinovat. Mezitím si uvaříme těstoviny. Lososa osušíme. V pánvi rozpustíme máslo a ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s omáčkou z červeného vína: Rozehřejeme pec na 230 stupňů. Olej nalejeme do nerezového nebo teflonového pekáče a v troubě necháme asi 5 minut. Okořeníme lososa špetkou soli a pepře, vložíme do pekáče a v troubě ho necháme péct a ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s mandlovou omáčkou: Lososa očistěte, umyjte a nechte oschnout. Mouku, sůl a pepř (nejlepší je čerstvě namletý) nasypejte do igelitového sáčku a lososy do něj po jednom vložte. Sáčkem vždy důkladně protřeste, aby se ryby ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos na špenátu: Plátek lososa zprudka orestujeme na olivovém oleji a vložíme do vyhřáté trouby na dojití (asi na 5 minut). Na másle si dosklovata osmahneme cibulku, přidáme špenát, smetanu, česnek, sůl a pepř dle chu ... …více»
|