Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé v česnekové směsi : Utřený česnek smícháme se solí, usekanou petrželkou, rozehřátým máslem a citrónovou šťávou. Filé opečeme na teflonové pánvi potřené olejem spolu s kolečky cibule. Pak rybu přelijeme česnekovou směsí a ... …více»
|
11. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososové kousky ve špenátovém kabátku: Lososa nakrájíme na hranolky a necháme 30 min. marinovat v sojové omáčce, víně, citrónové trávě a najemno nastrouhaném křenu. Lososa vyjmeme a obalíme v listech špenátu, hranolky poskládáme do kastrol ... …více»
|
11. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mušle ve vinné omáčce: Opláchneme mušle ve studené vodě. Na olivovém oleji orestujeme na kostky nakrájený pórek, šalotku a česnek. Zalijeme vývarem a polosuchým vínem, osolíme, opepříme a necháme projít varem. Přidáme mušle ... …více»
|
11. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilovaný mořský vlk s proužky čerstvých mořských řas: Vykuchanou, očištěnou rybu pokapeme citrónovou šťávou, dochutíme rybím kořením a naplníme mořskými řasami. Necháme odležet. Připravujeme buď cca 15 min. v rozehřáté troubě na 170°C nebo pozvolna na gr ... …více»
|
11. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tuňák v sezamové krustě: Steaky z tuňáka osušíme, potřeme sojovou omáčkou, osolíme a opepříme. Mírně přelijeme olivovým olejem a necháme v chladu uležet cca 20 min. Do mírně povoleného másla přidáme bílou strouhanku, hořčici, ... …více»
|
11. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos interleaved s křenovou omáčkou: Osušeného lososa potřeme citrónovou šťávou, dochutíme solí a pepřem, podlijeme olivovým olejem a připravíme v rozehřáté troubě při teplotě 160°C 10-15 min.
Na pánvi si rozehřejeme máslo přidáme smeta ... …více»
|
11. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilované filety se sýrovou krustou: Zmrazené filety osolíme, opepříme a necháme 1/2 hodiny uležet, poté posypeme strouhaným sýrem a dáme ogrilovat dozlatova. Nakrájíme si cuketu, lilek a papriky na větší kousky a zprudka osmahneme na ol ... …více»
|
11. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Filety z mořské štiky s dušenou mrkví: Mrkev omyjeme, oloupeme a pokrájíme na špalíčky. V kastrolu rozehřejeme 2 lžíce másla a mrkev na něm za stálého míchání 3 min. opékáme. Osolíme, opepříme a přisladíme. Zalijeme vývarem a 8 min. dusíme ... …více»
|
11. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapékané filety s rajčaty, bazalkou a bešamelem: Omáčka: Máslo rozehřejeme a za stálého míchání k němu přidáváme mouku. Získáme světlou jíšku, kterou zředíme mlékem (vývarem) a za občasného míchání povaříme na mírném plameni do zhoustnutí. Přisypeme ... …více»
|
11. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Bylinkový losos : Lososové filety osmažíme na másle dorůžova, smetanu nalijeme do kastrůlku a přivedeme k varu. Do hrnečku dáme půl lžíce hladké mouky a zalijeme studeným mlékem. Tuto směs důkladně rozmícháme a vlijeme ... …více»
|