![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Arcanchonský tatarský biftek z ústřic: Vyloupeme krevety a nakrájíme je. Stejně jako petržel s pažitkou a šalotkou. Vše zamícháme do majonézy, přidáme pepř, dvě čajové lžičky kaparů a citrónovou šťávu. Otevřeme ústřice a počkáme až vypustí ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořská štika na žampiónech: Ryby osušte, naporcujte na menší kusy a obalte v mouce, do které jste přidali papriku, Vegetu a chilli. Obalené ryby opečte na rozpáleném oleji, pak je vyjměte na talíř. Žampiony očistěte a nakrájejte ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Curry z mořského lososa: Filé z mořského lososa omyjte, osušte a případně odstraňte zbytky kůstek. Nakrájejte na porce velké asi 4 cm a pokapte citrónovou šťávou. Kopr operte, osušte a otrhejte lístky. Rybí vývar, karí a smet ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé v kokosu: Filé osolte, opepřete, pokapejte citronovou šťávou a nechte uležet. Na pánvi osmažte strouhaný kokos. K vychladlému kokosu přimíchejte žloutek a 1 lžíci citronové šťávy. Ve směsi obalte kousky filé. C ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos v majonéze: Omyjte filet z lososa s kůží, osušte jej a maso potřete v tenké vrstvě majonézou. Opepřete a osolte. Plech vyložte pečícím papírema a přendejte na něj plát ryby. Troubu vyhřejte na 230-250ºC ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaný cejn: Cejny osolte na povrchu i v břišní dutině a potřete rybím kořením. Promíchejte bylinkové máslo (máslo smíchané s nasekanými bylinkami, jako jsou petrželka, tymián, pažitka, bazalka...) se strouhankou ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v pikantním těstíčku: Kapří maso bez kostí a kůže nakrájejte na kousky cca 5 x 2 cm velké. Žloutek rozšlehejte se studenou vodou, hladku moukou a lžičkou chilli. Maso namáčejte do těstíčka, vkládejte do rozehřátého olej ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy z candáta: Na kostky nakrájejte maso z vykostěného a kůže zbaveného candáta. Citron vymačkejte a promíchejte s olejem a kořením na ryby. Kousky ryby touto směsí přelijte a nechte v chladu 2 hodiny marinovat. Kap ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené filé s kapkou vína : Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, vložíme do vymazané zapékací misky, opepříme, posypeme kolečky cibule, nadrobno nakrájeným česnekem, strouhaným celerem a petrželkou. Přelijeme nálevem ze 2 l ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí salát z cejnů a bílé ryby: Ryby očistíme a zbavíme hlavy a ploutví, naporcujeme na filety bez páteře.
Příprava láku: do 2 l vody nalijeme 1/2 l octa, v sypeme deko a 3 lžíce cukru krystal nebo krupice a povaříme 5 minut. Pak n ... …více»
|