Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
6. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Špagety jako u moře : Špagety uvaříme obvyklým způsobem. Mezitím osmažíme na másle jemně nakrájenou cibuli, vsypeme mořské plody i zmrazené, přisypeme rajčata na kousky a koření, podlijeme koňakem, lehce osolíme a minutku ... …více»
|
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Koktejl Karibik: Osolenou rybu uvaříme s rumem asi 3 minuty, přidáme krevetky a necháme pod pokličkou. Do sklenice dáme krájené listy salátu, plátky kiwi a manga střídavě s kousky vychladlé ryby a krevetami. Vše zalij ... …více»
|
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mořská štika v alobalu : Alobalovou fólii rozdělíme na 4 čtvercové díly, které vytvarujeme jako kapsy a potřeme lehce olejem. Na každou část poklademe nakrájené plátky oloupaných a osolených brambor. Maso ze štiky rozdělíme n ... …více»
|
6. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé z tresky exclusive, připravované na páře s bylinkami: Osušené filé exclusive pokapeme citrónem, osolíme, přidáme bylinkové koření, máslo a připravujeme na páře v konvektomatu 10 min. (Popřípadě v rybí várce).
Jako přílohu doporučujeme bramborový salát s ... …více»
|
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Gnocchi s lososem ve smetanové omáčce: Lososa nakrájíme na malé kousky, osolíme, pokapeme citrónem a opečeme na pánvi. Lososa vyjmeme na pánev, přidáme smetanu, uvařené bramborové gnocchi a na kostky nakrájená rajčata. Vše krátce prohřejem ... …více»
|
6. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Krevetový koktejl s ananasem: Krevety necháme rozmrazit a pak je propláchneme vodou, pokapeme citronovou šťávou, olejem, mírně osolíme a necháme půl hodiny marinovat.
Zeleninu a ovoce zalijeme zálivkou z vinného octu, cukru a so ... …více»
|
6. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Těstoviny se surimi a nivovým přelivem: Dáme vařit těstoviny, mezitím si nakrájíme surimi na kostičky a scedíme kukuřici. Po uvaření těstoviny scedíme a promícháme se surimi a kukuřicí. Nivový přeliv připravíme následujícím způsobem: Do hl ... …více»
|
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh v těstíčku s mandlemi : Vykuchaného pstruha osolíme vně i uvnitř, obalíme celého v mouce a vložíme na pánev do horkého oleje. Zvolna opékáme asi 7 minut, pokud je velký, můžeme přikrýt poklicí. Na obracení používáme širokou ... …více»
|
6. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na rozmarýnu s jablkovou kaší : Kůži na porcích prořízneme, aby se nezkroutila, dobře posolíme a potřeme rozmarýnem. Vložíme do horkého másla a zvolna opékáme asi 3 minuty po každé straně. Pak zasypeme jablky, v troubě prohřejeme a ... …více»
|
6. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Karbanátky ze štiky : Rybí maso rozmačkáme spolu s máčenou houskou, vejci, kořením, na drobno krájeným pórkem i oříšky a vymícháme hladkou hmotu. Vytvarujeme placičky, které vložíme na vymazaný plech a pečeme v horké troub ... …více»
|