![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou: Pstruha dejte na asi 30 minut do mrazničky – bude se snadněji vykosťovat a krájet.
Mezitím připravte omáčku: Mixujte jogurt s kapary a pomalu přidávejte olivový olej a parmazán. Dochuťte solí a če ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z uzeného lososa: Špenát spaříme horkou vodou, scedíme a jemně ho nasekáme. Přidáme sůl, pepř a prolisovaný česnek, promícháme a necháme odležet. Sýr utřeme s máslem, jogurtem a solí. Pak přidáme nasekaný ... ... ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska po švédsku: Pórek nakrájíme na kolečka a mrkev nastrouháme na hrubším struhadle. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje s trochou másla a pórek s mrkví orestujeme a trochu osolíme. Tuto směs dáme na dno zapékací misky ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí dobrůtka: Filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a dáme asi na hodinu odležet do chladna. Zatím jemně nakrájíme cibuli, zpěníme na másle, přimícháme papriku a krátce zamícháme. Mírně podléváme a dusíme na mal ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí rolky: Rybí filety necháme úplně rozmrznout. Pokud jsou moc tlusté, podélně je rozřízneme na poloviny, aby vznikly tenké plátky, které půjdou srolovat. Každý plátek z obou stran osolíme a posypeme kořením na ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Růžový kapr: Porce kapra osolíme, poprášíme karí kořením a necháme krátce odpočinout. Poprášíme moukou, vložíme na rozehřátou teflonovou pánev potřenou olejem a zvolna usmažíme dorůžova. Podáváme s vařenými brambo ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s křenem a slaninou : Porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávou, vložíme do máslem nebo tukem vymazaného pekáče a potřeme směsí vytvořenou smícháním kečupu a křenu. Potom nakrájíme na tenká kolečka cibuli, kterou rovnom ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangasius v pivním těstíčku: V misce rozmícháme vejce s pivem a vmícháme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko a osolíme ho. Osušené porce ryby těstíčkem protáhneme a na rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Podáváme s bramboram ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Novozélandské mušle zapečené s bylinkami: Mušle propereme studenou vodou. Přivedeme k varu víno, tymián, dochutíme solí a pepřem. V tomto vývaru prohřejeme mušle. Oloupaný česnek a šalotku najemno nasekáme a podusíme na rozehřátém oleji. Přim ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ústřice se zeleným chřestem a citronem: Otevřené ústřice dáme na pánev s vývarem a ústřice mírně podusíme. Na másle orestujeme nasekanou šalotku a přidáme šlehačku, hořčici a vývar z ústřic. Dochutíme pažitkou, petrželkou, solí a pepřem. Ho ... …více»
|