![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tortellini s tuňákem a koprem: Smícháme Lučinu s mlékem a za stálého míchání povaříme na mírném ohni, dokud se sýr nerozpustí. Přidáme tuňáka, kopr a okurku. Omáčkou přelijeme uvařené tortellini.
... ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečený mořský vlk se zeleninou a vinnou omáčkou: Filety z ryby si důkladně omyjeme, osušíme a kůži několikrát nakrojíme. Osolíme, opepříme a pečeme na pánvi pouze kůží dolů. Zeleninu očistíme, nakrájíme na různé tvary a prudce orestujeme. Přidáme je ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevetové mušličky: Do změklého másla vmícháme Lučinu, přidáme nakrájené krevetky, sůl, worcester a 3 lžičky kečupu. Našleháme a necháme v chladu ztuhnout. Tvoříme noky, které obalujeme ve strouhaném sýru. Na talířku oz ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný losos na salátovém lůžku: Filet z lososa omyjeme, osušíme, nakrájíme na jednotlivé porce. Marinádu si připravíme smícháním sojové omáčky, rybí omáčky, chilli omáčky a vše lehce zakápneme olejem. Lososa vložíme do marinády a ne ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososový balíček: Filet z lososa omyjeme, osušíme, nakrájíme na jednotlivé porce a osolíme. Alobal si natrháme na větší čtverce (průměr cca 15 cm). Na jednotlivé čtverce klademe rýži, zeleninu (stále ještě zmraženou), ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos v pórkové omáčce : Lososa naporcujeme na 4 řezy, osolíme, opepříme a dáme do zapékací misky. Podlijeme vínem, přidáme kousek másla, přiklopíme alobalem a dusíme v troubě 15 minut. Na másle orestujeme nakrájený pórek na ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososový závin: Na pánvi si rozehřejeme máslo, přidáme jemně nasekanou cibulku a mírně zpěníme, přidáme špenát a vaříme do změknutí, poté zjemníme 200 ml smetany, posolíme, opepříme. Filet z lososa omyjeme, osušíme, ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos kabajaki: Lososa nakrájíme na stejné podkovy. Dobře osušíme ubrouskem, osolíme, pokapeme z obou stran šťávou z 1/2 citronu a na 1/2 hodiny dáme odležet do chladničky. Mezitím si připravíme pastu: 1 větší nakráj ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vojtův marinovaný losos: Steaky z lososa zbaveného kůže (doporučujeme použít chlazenou rybu a ne mraženou, protože chuťový rozdíl je veliký) omyjeme, osušíme, osolíme a posypeme směsí pomerančového pepře, kterou do masa lehce ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Námořnická pochoutka: Uzené makrely zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na menší kousky.
Do nádoby vymaštěné tukem rozložíme vrstvu uvařených, na plátky nakrájených, osolených a opepřených brambor, vrstvu na prstýnky nakr ... …více»
|