![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Parma na rajčatech: Parmu očistíme, zbavíme kůže a podélně rozřízneme. Okořeníme, potřeme jedním stroužkem česneku utřeným se solí, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Poté ryby obalíme v mouce a opečeme na oleji ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrela se žampiónovou omáčkou : Ze syrových makrel upravíme filátka, osolíme a zvolna upečeme na rozpuštěném másle. Hotové vyjmeme, výpek zastříkneme vínem a dáme do něj podusit na plátky pokrájené žampióny. Smetanu rozmícháme s mou ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos na smetaně s koprem : Vyšší kousky lososa pomalu opékáme na másle dozlatova. Hotovou rybu ponecháme na teple a do pánve přidáme pokrájenou cibulku, krevety a kopr. Krátce podusíme, poprášíme špetkou strouhanky a zjemníme k ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska a la Trondheim : Na rozehřátém másle osmahneme jemně pokrájenou cibuli a nahrubo postrouhanou syrovou mrkev s celerem. Přidáme veku nakrájenou na malé kostičky a chvíli při malé teplotě restujeme. Filety z tresky osol ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Palačinky s rybím filé : Z mléka, vejce a mouky zaděláme těsto na palačinky a na pánvi upečeme tenké omeletky. Rybí filé podusíme na cibulce, osolíme, okořeníme špetkou tymiánu a promícháme se lžící smetany. Namažeme na palač ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny s tuňákem a čínským zelím : Do hrnce si dáme vařit osolenou vodu. Jakmile se začne vařit, vsypeme do ní těstoviny. Do větší misky si nakrájíme čínské zelí, osolíme, opepříme, zalijem olivovým olejem, vsypeme těstoviny, tuňáka a ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kapr na másle : Kousky ryby potřeme sardelovou pastou a na másle opečeme. Ve výpeku orestujeme krájenou cibuli, okurky a kapary. Krátce podusíme, zahustíme špetkou strouhanky a s opečenou rybou prohřejeme. Posypeme v ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr v těstíčku : Z mouky, vejce, mléka, soli, vína a koření umícháme těstíčko. Porce kapra osolíme, pokapeme citrónem, obalíme v těstíčku a zvolna smažíme ve větším množství rozpáleného oleje. Necháme okapat a horké j ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr s jablky : Kousky kapra opečeme na pánvi zároveň se silnějšími plátky jablek. Rybu dáme do pekáčku, na ni urovnáme opečená jablka, proužky citrónové kůry a strouhaný křen. Posypeme přesátou strouhankou, pokapeme ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr po lázeňsku : Porce kapra lehce osmahneme na másle a dáme stranou. Plátky žampiónů, nudličky šunky a překrájená oloupaná rajčata orestujeme v pánvi a zjemníme šlehačkou. Navršíme na opečenou rybu a pokryjeme strouh ... …více»
|