Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
30. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Rybí koláč s houbami: Ryby důkladné omyjeme, očistíme a pak je 15 minut povaříme v osolené vodě. Houby nakrájíme na jemné plátky a osmahneme na rozpuštěném másle. Když se ryby uvaří... ... ... …více»
|
30. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Rybí závitky s bylinkami: Rybí filety seřízneme, svineme do závitků, dáme do zapékací misky vymazané olejem a osolíme. Z jednoho vejce, strouhaného sýra, nasekaných odřezků filet, bylinek... ... …více»
|
30. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Sicilský mečoun: Rybu omyjeme, osušíme, případné kosti vyjmeme, porce osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. V pánvi rozehřejeme olivový olej a rybu na něm opékáme z každé... ... …více»
|
30. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Slaneček v těstíčku: Slanečka namočíme na půl hodiny do zředěného mléka, pak z něj stáhneme kůži, vyjmeme vnitřnosti a kosti, slanečka opereme a nakrájíme na úhledné kousky. Mezitím si z mouky... ... …více»
|
30. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Slanečkové karbanátky: Slanečky vykostíme, očistíme filety a nasekáme. Nakrájený rohlík osmahneme na másle a smícháme se slanečky, vejcem a hladkou moukou. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku... ... …více»
|
30. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Smažený kapr v těstíčku: Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme a dáme uležet asi na hodinu do ledničky. Ze 2 vajec, 0,5 dl vína a mouky umícháme hladké těstíčko, do kterého obalíme porce kapra... ... …více»
|
30. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Smažený lipan: Lipana očistíme, omyjeme a osušíme čistou utěrkou. Nakrájíme na porce, mírně osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Tyto porce přirpavíme odložíme na hodinu do... ... …více»
|
30. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Štika s kedlubnem: Štiku zbavíme kůže a velkých kostí, pokrájíme na kostky, osolíme a promícháme s polovinou máčeného solamylu a rozšlehanými bílky. Pokapeme citrónovou šťávou a necháme... ... …více»
|
30. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Štika vařená na modro: Štiku očistíme, omyjeme, vykucháme a pokapeme octem, aby kůže zmodrala a odložíme na chladné místo na 30 minut. Nadrobno nasekanou očištěnou cibuli zpěníme... ... …více»
|
30. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Středomořské filé s olivami: Filé omyjeme a osušíme, citróny vymačkáme, šťávou rybu pokapeme a necháme uležet asi 30 minut. Rýži vaříme asi 40 minut v osolené vodě. Šalotku a česnek oloupeme a nasekáme... ... …více»
|