![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s paprikovou omáčkou: Rybu obalíme v hl. mouce a dáme lehce dusit na máslo s cibulí. Posypeme červenou paprikou, točíme a dusíme. Přidáme zakysanou smetanu a necháme projít varem. Vyndáme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šťavnatý losos: Filé z lososa pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a dáme péci do máslem vymazaného pekáčku do středně vyhřáté trouby. Asi po 20 minutách lososa pokapeme balzamikovým octem a zmírníme teplotu, aby se p ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska s indickou omáčkou: Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké nudličky nakrájené papriky. Přidáme nakrájená rajčata, ochutíme kořením Garam masala a chvíli podusíme. Pak zalijeme kokosovým... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené grundle: Zmrazené grundle necháme povolit a ubrouskem osušíme. Hladkou mouku smícháme s grilovacím kořením nebo směsí na ryby. Připravené grundle poprášíme ochucenou moukou... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lasagně pečené s kapřím masem: V rozpuštěném másle zpěníme mouku, zalijeme mlékem a dobře rozvaříme v hustou omáčku. Ochutíme kořením, a až mírně vychladne, vmícháme žloutky. Kapří maso nasekáme na... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené chobotničky: V kastrolu rozehřejeme olivový olej a dáme na něj rozmražené chobotničky i se štávou. Podlejeme vínem, osolíme, přidáme dva bobkové listy. Asi deset až dvacet minut podusíme, až se štáva... ... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chobotnice na červeném víně: Cibuli velmi jemně nakrájíme a necháme jí zpěnit v kastrolu na rozehřátém oleji. Přidáme chobotničky se štávou, utřený česnek, sůl, pepř, rozmarýn. Podlejeme červeným vínem... ... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangasius s krustičkou: Rozmraženého pangasiuse osolíme, posypeme drceným kmínem a troškou koření na ryby. V kastrůlku na oleji osmažíme cibulku do zlatova a nasypeme ji i se zbytkem oleje na rybu, na to přisypeme strouhaný ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevetový koktejl výborný: Rozmrazíme předvařené loupané krevety, ponoříme do horké
slané vody, necháme přejít varem a pak necháme odkapat na sítku.
Dáme do misky, přidáme ostatní přísady a vše důkladně... ... ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé po sicilsku: Připravíme si směs: Do misky dáme hořčici a metličkou do ní zašleháme olej. Pak přidáme oregano, opepříme přidáme najemno nakrájenou papriku a petrželku. Důkladně promícháme.
Filé osolíme a potřem ... …více»
|