![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska s koprovou omáčkou: Tresku očistíme, omyjeme a osušíme. Pak osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozpálíme olej, rybu na něm opečeme z obou stran několik minut a vyjmem... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska s ovocem: Očištěnou, omytou a vykostěnou tresku nakrájíme na porce, osušíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, opepříme a odložíme na chladné místo nebo do ledničky... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska se smetanovou kari omáčkou: Filet z ryby rozmrazíme, osušíme a nakrájíme na dvoucentimetrové kostičky. V míse smícháme mouku s kořením na ryby a kousky ryby v ní obalíme. Před smažením zbytky mouky oklepeme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska v rajčatové omáčce: Žampióny očistíme a otřeme je navlhčenou utěrkou. Slaninu nakrájíme na plátky, žampióny opečeme v pánvi na rozehřátém oleji nebo tuku, osolíme je, opepříme a vyjmeme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska ve slanině: Filety pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a obrátíme v mouce. Každou porci ovineme dvěma plátky slaniny a připevníme párátky. Filety opékáme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Úhoř na bílém víně se zeleninou: Očištěného a omytého úhoře osušíme, osolíme, okořeníme mletým pepřem a krátce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Přidáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené filé se špenátem: Cibuli a česnek najemno nakrájíme a zesklovatíme na oleji. Přidáme mražený špenát, osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a dužinu nakrájíme na os ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené plněné sardinky: Sardinky dobře opláchneme a osušíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky. Oloupaný česnek nakrájíme na plátky. Jádra vlašských ořechů a očištěné rozinky nasekáme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaný candát: Vykuchaného, očištěného a omytého candáta nakrájíme na porce, osolíme a narovnáme do vymazané zapékací mísy. Okořeníme bílým pepřem a zalijeme rozšlehanými vejci, která... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýže s tuňákem a černými olivami: Rýži propláchneme a v osolené vodě vaříme doměka. Scedíme ji.
Omytý filet tuňáka osušíme, osolíme, obalíme v rozdrceném červeném pepři a opečeme na rozpáleném oleji... ... …více»
|