![]() |
26. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé s česnekem: Naporcované filé potřeme česnekem utřeným se solí, rajčatovým protlakem a posypeme nadrobno nakrájenou cibulí. Opepříme a klademe do vymaštěného pekáčku nebo zapékací misky. Zapečeme v dobře vyhřáté t ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s mandlemi: Nadrobno nasekané oloupané mandle zakapeme citrónem, přidáme rozemletou nebo velmi jemně nasekanou cibuli, rozetřený česnek, mletou skořici, špetku soli a pepře a promícháme. Naporcované filé mírně os ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé na kmíně: Filé naporcujeme, posypeme drceným kmínem, osolíme, obalíme v mouce a z obou stran opečeme na malém množství oleje. Podáváme pokapané citrónovou šťávou a ozdobené petrželovou natí. Jako příloha jsou n ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené rybí filé s brambory a špenátem: Rybí filé necháme rozmrazit, vymačkáme přebytečnou vodu, osolíme, pokapeme citrónem a posypeme kořením na ryby. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, posypeme grilovacím kořením. Mražený špenát ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na zbojnický způsob : Kapra osolíme a potřeme utřeným česnekem, pokapeme vínem a necháme hodinu odležet. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na nudličky, žampióny oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Mírně vše osmahneme ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na provensálský způsob: Rybu rozdělíme na porce - podkovy osolíme, opepříme, pokapeme citronem a necháme 1 hod odstát. Rajčata nakrájíme na čtvrtky dáme na dno zasypeme česnekem a kolečky cibule na to položíme podkovy ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí roláda se žampiónovou omáčkou: Lososové filé očistíme, nařežeme křížem na osm menších řízků, natřeme tenkou vrstvou hořčice a zavineme do rolky. Rolky osolíme, opepříme. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky, rychle osmažíme na je ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tagliatelle s lososem: Olej z krabičky od lososa prohřejeme na pánvi s rozlámanou pálivou papričkou, pak přidáme plátky lososa nakrájené na větší kousky a zprudka osmažíme. Přilejeme celou smetanu a necháme přejít varem. Pa ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Farfalle s tuňákem a koprem: Očištěnou mrkev nakrájejte na tenké hranolky a cibulku najemno. Rozpalte olivový olej, vhoďte cibulku, až zesklovatí, přidejte mrkev. Osolte a jemně okořeňte tymiánem. Přiklopte pokličkou a duste, dok ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s majonézou v aspiku: Očištěné porce kapra vložíme do vařícího základního vývaru pro aspik, přivedeme k varu, příkon tepla velmi zmírníme a velmi zvolna vaříme do měkka (nejdéle 15 minut). Vyjmeme je, opatrně vykostíme, vy ... …více»
|